Zuinig kennismaken met Genoeg via een gratis proefabonnement

Dankzij een schenking kunnen we 500 gelukkigen een gratis kennismaking met Genoeg aanbieden: zij ontvangen de lenteGenoeg, met natuur als thema en in juni ook het zomernummer met onder meer een voorpublicatie van het nieuwste boek van Marieke Henselmans en Erica Verdegaal ‘Crisis. wat te doen?’. Je betaalt alleen een bijdrage in de verzendkosten (€5,95). Wees er snel bij, want op = op!

Lees meer »

We gaan genieten van genoeg

Frits Spangenberg (69) is oprichter van onderzoeksbureau Motivacion. Eenderde van de ondervraagden in zijn jaarlijkse MentaliteitsMonitor geeft aan dat ze vrijwillig meer willen doen met minder. Genoeg-hoofdredacteur Heleen van der Sanden sprak met hem over de toekomst van vrijwillige soberheid.

Lees meer »

Genoeg winter 2019 | Met muziek meer mens

Lieve Wendy, oude schoolvriendin, je moest eens weten wat je in mijn leven teweeg hebt gebracht (ik ben je helaas uit het oog verloren). We waren dertien toen je mij tegen mijn bedenkingen in (’Wat moet ík nou bij een koor?’) meesleepte naar het schoolkoortje. Het is aan jouw vasthoudendheid te danken dat mijn leven in één klap totaal veranderde.

Lees meer »