Genoeg te koop

Kiosk-NijmegenDeze foto kregen van Genoeg-fan Margreet: ‘Dit vind ik zo mooi: een stapel Genoegs in de stationsboekwinkel in Nijmegen!’ Dat vinden wij ook geweldig: Genoeg in een lekkere dikke stapel op een opvallende plaats in de winkel. Voor een eigenwijs onafhankelijk tijdschrift als Genoeg is dat een hele prestatie.

De meeste commerciële tijdschriften betalen namelijk honderden euro’s per week om vooraan in de kiosk te liggen. Genoeg moet het hebben van de vraag naar het blad om een plaatsje vooraan te bemachtigen. Hier ligt een taak voor alle Genoegfans!

Doe mee met de ‘Genoeg-met-de neus-vooraan’ campagne

Zie je Genoeg ook op zo’n mooie plaats in de kiosk? Of moet je er naar zoeken? (Vraag er dan naar bij de winkelier). Stuur ons een foto met de locatie waar je Genoeg zag liggen en wij publiceren foto en locatie. Samen gaan we ervoor zorgen dat Genoeg in nog meer winkels met haar neus vooraan komt te liggen. Zo bereiken we nog sneller ons doel: zo veel mogelijk mensen inspireren om meer te doen met minder.

Genoeg is te koop in kiosk, boekhandel, natuurvoedingswinkels en vestigingen van Ekoplaza. Heeft de winkel bij jou in de buurt Genoeg nog niet in haar assortiment en willen ze Genoeg gaan verkopen? Stuur ons een berichtje en wij nemen contact met hen op. Je kunt Genoeg ook online bestellen. Met actiecode MINIMALIST ontvang je twee euro korting, waardoor je geen verzendkosten betaalt.

Kijk hier voor verkooppunten in Natuurvoedingswinkels.