Niet alle bijen maken honing

BOEKEN Niet alle bijen maken honing  Carin heeft een leven waarin het haar ogenschijnlijk aan niets ontbreekt, maar waarin ze zich niet geliefd weet en niet gelukkig is. Haar huwelijk is een sleur en haar veertienjarige puberdochter heeft haar niet meer zo nodig. Na thuiskomst van een vakantie op La Gomera laat ze man en kind in de steek.  

Lees meer »

Vroeg zindelijk

BOEKEN – Gezin Vroeg zindelijk   Debby Mendelsohn, psycholoog, is een vrolijke, verstandige moeder van vijf, inmiddels waarschijnlijk zes kinderen. Die heeft ze allemaal rond de leeftijd van anderhalf zindelijk gemaakt.  

Lees meer »

Eerste Hulpcoach

BOEKEN – Gezin Eerste Hulpcoach   Nooit meer in paniek bij wondjes en ongelukken: Genoeg-medewerker Ariëns heeft een uiterst overzichtelijk en toegankelijk boek geschreven over de hulp die je als leek kunt bieden bij kleine en grotere ongelukken.  

Lees meer »

Vier je leven

BOEKEN – gezin Vier je leven Bij vieren denken we meteen aan feest. Dat kan, maar hoeft niet. Het leven vieren gaat over de kunst om elke dag kleine en grote momenten bewust te beleven en daarmee ons leven te vieren.

Lees meer »