Rijk leven met weinig geld. Praktische tips en oefeningen om het beste uit jezelf te halen


Rijk_leven_met_weinig_geld_-_avelien_jansen.jpg_uitsnede

BOEKEN – Leven |Doe-het-zelf

Spiritueel vrekkenboek

In het boek Rijk leven met weinig geld geeft schrijfster Avelien Jansen, ‘praktische tips en oefeningen om het beste uit jezelf te halen’.

Wie zich op een spirituele manier rijker wil voelen met weinig geld, kan dit boek als gids gebruiken.

De auteur was  ‘al jarenlang op zoek naar zichzelf’.Het keerpunt kwam toen ze een inspiratieweek volgde op de Voorde, een levensschool waar trainingen worden aangeboden die gericht zijn op een blijvende, positieve verandering in jezelf.

De zeven stappen uit die cursus hanteert Jansen ook in dit boek. Het gaat om: de werkelijkheid onder ogen zien, ontdekken welke waarde je toekent aan geld, uitzoeken hoe je er financieel voorstaat, bedenken wat je diepste wensen zijn, hulp vragen, je talenten ontdekken enzovoort. Eigenlijk is Rijk leven met weinig geld een spirituele variant op het boek Je geld of je leven van Rob van Eeden en Hanneke van Veen, dat de lezer ook een stappenplan aanreikt om met weinig geld goed te leven.

Of omgekeerd, een geldversie van The Secret. Wie zich op een spirituele manier rijker wil voelen met weinig geld, kan dit boek als gids gebruiken. Ik denk dan wel direct aan de mensen met schulden die waarschijnlijk niet aan zo’n boek toekomen. En wie het snapt, doet het al. Of niet?

Marieke Henselmans

Rijk_leven_met_weinig_geld_-_avelien_jansen.jpg_rxsAuteur: Avelien Jansen

Titel: Rijk leven met weinig geld. Praktische tips en oefeningen om het beste uit jezelf te halen

Uitgever: Forte Uitgevers

Prijs: € 16,95

ISBN: 9058777693

Koop dit boek via Bol.com – daarmee steunt u Genoeg!