Fit voor nop

Schermafbeelding 2014-03-03 om 17.17.35

Veel mensen vinden het moeilijk om tijd te maken om te sporten. Vooral als je er voor naar de sportschool moet kan het vrij veel tijd en geld kosten. Dat kan beter! Als je behoort tot de ‘rich and famous’ en je bent in het bezit van een chef die elke dag bij Whole Foods al je boodschappen voor je doet en ervoor zorgt dat elke dag al je biologische verantwoorde snacks en gezonde maaltijden voor je klaar staan, dan is biologisch zeker heel erg logisch.
Maar wat als je geen personal trainer en chef tot je beschikking hebt om je elke dag te motiveren de meest gezonde keuzes te maken?

Julia Kang is health coach-en consuminder coach. Als alleenstaande moeder moet zij rondkomen met een beperkt budget.

Ik wil graag met anderen delen hoe je als alleenstaande moeder met een beperkt budget, toch met wat vindingrijkheid, creativiteit en het stellen van je eigen prioriteiten jezelf en je kind biologisch en gezond kunt (op) voeden. Door te consuminderen en dus vooral door ‘back to basic’ te gaan kun je jezelf elke dag een Miss Natural voelen (zonder kroontje). Als bio geitenwollen-sokken-vrouw kun je je ook heel sexy voelen en mag je je geitenwollen sokken best af en toe inruilen voor jarretels.

Sporten voor de buis

Veel mensen vinden het moeilijk om tijd te maken om te sporten. Vooral als je ervoor naar de sportschool moet kan het vrij veel tijd en geld kosten. Ik zelf ga nooit naar de sportschool en sport liever thuis. Als je s’nachts weleens niet kon slapen dan heb je vast wel de vele producten gezien bij TellSell die jou moeten helpen om thuis je lichaam in goede conditie en juiste vorm te krijgen. Er hangt meestal een duur prijskaartje aan die apparaten en meestal is het zo dat als je zo’n ding eenmaal thuis hebt je het een paar keer gebruikt en dan gaat het naar de zolder toe…
In dit filmpje laat ik zien hoe je heel simpel en makkelijk thuis voor de TV jezelf en je kinderen in shape kunt houden. Hiervoor heb je helemaal geen dure apparaten nodig en zelfs geen ruime woning. Na dit filmpje heb je dus nooit meer smoesjes dat je geen tijd en geld hebt om te sporten!

Meer info, filmpjes en tips vind je op www.juliakang.nl

Julia Kang schreef de bestseller ‘100% Gifvrij. Slank en gezond door een natuurlijke levenstijl’. Onlangs vercheen haar tweede boek: ‘Natuurlijk en gezond (op)VOEDEN’
Beide boeken zijn hier te bestellen. Tip: meld bij je bestelling ‘Via Genoeg’, dan ontvang je een leuke verrassing bij je boeken.