Abonneren

genoeg reclame

Nieuwsbrief

Genoeg Prikborden

genoeg op pinterest

 

 

zondag, 27 oktober 2013 00:00
bespaarwijzer

HANDIG - Besparen

Bereken besparing op álle vaste lasten

Op BespaarWijzer.nl laat je in één keer al je vaste lasten doorrekenen, van energie tot verzekeringen. Gemiddelde besparing voor een Nederlands gezin: € 1.621 per jaar. 

In 3 minuten een compleet overzicht van alle mogelijke besparingen

Er zijn veel besparingssites, maar die gaan meestal over maar één soort dienst. Voor een vergelijking van ziektekostenverzekeringen moet je de ene site bezoeken, voor een vergelijking van energieleveranciers een andere site. "Veel consumenten zien als gevolg daarvan door de bomen het bos niet meer", zegt Michiel Hulsman van BespaarWijzer.nl. "Daar willen wij een einde aan maken."

voorbeeld-bespaaradvies020

Op BespaarWijzer.nl vul je een aantal gegevens in, zoals je postcode, je gezinssamenstelling en de contracten die je op dit moment hebt lopen. De website geeft daarna binnen een minuut aan waarop in jouw situatie te besparen valt. Het advies is volgens de makers van de site volledig onafhankelijk en objectief.

BespaarWijzer.nl

Addthis
 

defCOVER eigenwijs aflossen

Aflossen of niet?

Marieke Henselmans legt haarfijn uit hoe je je hypotheekschuld kunt wegwerken. Bestel 'Eigenwijs je hypotheek aflossen'.

Ik bied / ik zoek

Vraag en aanbod van bezoekers van Genoeg.nl. Ruilen of gratis ophalen. Plaatsing is gratis. Naar Ik bied / Ik zoek

Schermafbeelding 2013-04-10 om 22.06.55

Proefabonnement

Een half jaar Genoeg (twee nummers) voor  12,50. Dit abonnement stopt automatisch. Ook leuk om cadeau te geven. Bestel hier het proefabonnement.