Win een prijs met jouw ideale schoonmaakpakket

Help mee om het ideale eco schoonmaakpakket samen te stellen. Ecowarenhuis Waschbär wil samen met de lezers van Genoeg een nieuwe ecologische poetskist ontwikkelen. Doe mee en maak kans op een mooie prijs.

Waschbär wil deze nieuwe Eco-poetskist ontwikkelen om nog meer mensen te overtuigen van milieuvriendelijk schoonmaken. Daarvoor wil het eco-warenhuis graag samenwerken met de lezers van Genoeg: de ware kenners die met natuurlijke middelen schoonmaken omdat ze beseffen dat we maar één aarde hebben.

Kennis delen

Wat mag absoluut niet in de Eco-poetskist ontbreken? Heb je de ultieme tip voor ecologisch schoonmaken?

Deel je kennis en ervaring met Waschbär! Aan de hand van de inzendingen wordt een eco-schoonmaakpakket samengesteld die volgend jaar bij Waschbär te koop zal zijn.

Tot 1 november kun je meedoen door jouw productwensen en schoonmaaktips in te vullen op de actiepagina.

Onder de inzenders verloot Waschbär 30 schoonmaakpakketten t.w.v. € 30,-. Het pakket bevat drie basisproducten om zelf milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen te maken.

Voorwaarden eco schoonmaakpakket

  • zoveel mogelijk natuurlijke grondstoffen;
  • waar mogelijk grondstoffen van gecontroleerd biologische teelt of geïntegreerde aanbouw;
  • geen synthetische geur-, kleur- en conserveringsmiddelen;
  • aandacht voor navulsystemen en concentraten.

Je kunt aan de prijsvraag mee doen tot en met 01-11-2018

Over Waschbär

De Duitse firma Waschbär startte in 1987 haar activiteiten in een garage in het Zuid-Duitse Freiburg met een eco-poetskist. Inmiddels is de onderneming uitgegroeid tot een eco-warenhuis met een aanbod van meer dan 5.000 duurzame producten die ook beschikbaar zijn voor de Nederlandse consument.

Het doel van Leo Pröstler, de oprichter van Waschbär, was om ecologisch handelen op comfortabele wijze in het dagelijks leven te integreren. Dat uitgangspunt is onveranderd gebleven.

Onze huidige samenleving wordt dagelijks geconfronteerd met enorme ecologische en sociale uitdagingen. Alledaagse activiteiten, zoals schoonmaken en wassen, kunnen door kleine aanpassingen bijdragen aan een ecologisch verantwoorde levensstijl.