Rucolastamppotje

HANDIG – KEUKEN | TUIN Rucolastamppotje   Rucola is een slasoort die je het hele jaar door zelf kunt zaaien en oogsten, zelfs zonder tuin. Lekker en goedkoop in een winterse stamppot.

Lees meer »

Pompoenbrood

HANDIG – KEUKEN Pompoenbrood   Maak van de laatste pompoenen van dit seizoen een heerlijk brood met dit gemakkelijke recept van Annemiek van Deursen van het consuminderhuis Ons Genoeg in Landgraaf.

Lees meer »

Gratis paneermeel

 TIPS – Keuken Gratis paneermeel   De eindjes van een stokbrood zijn meestal niet geliefd. Na het “stokbrood-gebruik” goed laten drogen en dan boven een goed afsluitbaar bakje fijn raspen. Goed als paneermeel. Hanny Smith

Lees meer »

Voordelig weekmenu

TIPS – Keuken Voordelig weekmenu   Ik heb weinig tijd ’s avonds om te koken. Ik koop van het huismerk een grote zak met gesneden groenten voor juliennesoep (prei, selderij, ui, wortelen) en kan er 4 tot 6 dagen na elkaar iets verschillends mee doen:

Lees meer »

Lekker soepje

TIPS – Keuken Lekker soepje   Een goede bestemming voor overgebleven groente is een lekker soepje. Voer op internet als zoekterm de naam van de groente(n) en het woordje ‘soep’ in.

Lees meer »