Goedkoop biologisch


TIPS – Keuken

Goedkoop biologisch

Biologisch is lekker, maar zo duur, denken veel mensen.

Toch valt er online flink te besparen op biologisch brood, groente en fruit. Bekijk hier de biologisch-voordeel-webtips van Genoeg.

De wakkere Winkelaar
Een initiatief van Wakker Dier. Meld je aan en ontvang elke week een overzicht van diervriendelijke aanbiedingen in de grootste supermarkten.

Van haver tot gort
(03-06-2010) Deze online winkel verkoopt biologische producten in grote voorraadverpakkingen waardoor ze goedkoper zijn. Klanten kunnen hun bestellingen ophalen bij een ophaalpunt (‘Haverpunt’) in de buurt. Handig voor mensen die geen biologische winkel in de buurt hebben. Aan huis laten bezorgen kan ook en kost 5 euro extra.

Biovoordeel
(03-06-2010) Biologische levensmiddelen, ecologische schoonmaakmiddelen, persoonlijke verzorgingsproducten, eko-bedtextiel en zijden dekbedden met groothandelskortingen tussen de 10 en 20 procent. Daar staan wel verzendkosten tegenover van 9,95 euro voor pakketten tot dertig kilo. In de regio Groningen wordt gratis bezorgd.

Betaalbaar biologisch
(03-06-2010) Betaalbaar Biologisch is consumentenkring in Haarlem die elke veertien dagen een gezamenlijke bestelling doet bij een biologische groothandel. Dat levert een korting op van 14 procent. Keuze uit  zo’n zesduizend producten. Deelnemers kunnen hun boodschappen op afleverdagen ophalen bij de  initiatiefnemers.