Abonneren

genoeg reclame

Nieuwsbrief

Genoeg Prikborden

genoeg op pinterest

 

 

advent20

HANDIG - Zelf doen13

Adventcadeautje

 

Wil je eens iets anders dan breekbare kerstballen in de boom? Maak dan mooie ornamentjes, gewoon van repen papier.

 

 Terug naar overzicht

alle advent

Schermafbeelding 2011-12-13 om 10.16.30

Maak mooie ornamenten van repen papier die je modelleert zoals op de foto en dan aan elkaar niet aan de boven- en onderzijde. Maak aan de bovenzijde een ophanglusje vast (kan ook met een nietje). Je kunt de repen knippen met een kartelschaar voor een extra effect of 'punch'-stempels gebruiken - als je die toevalling hebt -  om de repen te versieren. Kijk hier voor inspiratie.

 

Schermafbeelding 2011-12-13 om 13.01.44

Wil je de advenstkalender op de foto maken? Print 24 A4-velletjes met een afbeelding naar keuze, stempel er de cijfers op. Vouw de velletjes dubbel en stik ze aan de onder- en zijkant dicht met de naaimachine. Perforeer aan de bovenzijde twee gaatjes en rijg er een koordje door.

Gezien op Etsy.

 

Heb je een leuk doe-het-zelf idee of een foto van jouw adventskalender? Stuur je foto of idee naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .

Genoeg verloot elke week van de adventsperiode het boek 'Hoor wie klopt daar geld uit mijn zak' van Marieke Henselmans onder de inzenders.

 

Addthis
 

defCOVER eigenwijs aflossen

Aflossen of niet?

Marieke Henselmans legt haarfijn uit hoe je je hypotheekschuld kunt wegwerken. Bestel 'Eigenwijs je hypotheek aflossen'.

Ik bied / ik zoek

Vraag en aanbod van bezoekers van Genoeg.nl. Ruilen of gratis ophalen. Plaatsing is gratis. Naar Ik bied / Ik zoek

Schermafbeelding 2013-04-10 om 22.06.55

Proefabonnement

Een half jaar Genoeg (twee nummers) voor  12,50. Dit abonnement stopt automatisch. Ook leuk om cadeau te geven. Bestel hier het proefabonnement.