Crowdfunding Landelijke Genoegdag halverwege

spaarpot halfvol

Het doelbedrag van de Crowdfundactie voor de Landelijke Genoegdag is voor de helft binnen. Met nog 14 dagen te gaan wordt het spannend, maar samen krijgen we het voor elkaar en gaan we voor 100%. Doe mee!

Het Genoegkantoor ontvangt dagelijks hartverwarmende reacties op de Crowdfundactie voor de Genoegdag.

reacties crowdfunding Genoegdag

We ontvangen ook veel bijzondere tegenprestaties cadeau. Van Zero-Waste shop Bag-Again ontvingen we bijvoorbeeld tien pakketten met katoenen brood-en groentezakjes, die vonden gretig aftrek en waren binnen 1 dag als tegenprestatie gekozen door enthousiaste donateurs.

Genoegfotograaf Roos van der Sanden stelde vijf Fotografieworkshops beschikbaar, daarvan zijn nog enkele plaatsen vrij.

tijdschriftkrukje

Uitgeverij Genoeg stelde zelf tien pakketten samen met de 90 edities van Genoeg die nog verkrijgbaar zijn. Er zijn nog een aantal van deze bijzondere pakketten beschikbaar als tegenprestatie voor een donatie.  Tip voor Genoeg-verzamelaars! Ook leuk als kruk of nachtkastje (…)

Nieuwste tegenprestatie: LifePlan

Life Planner Gabriël Verbeek stelt een Life Planning-traject beschikbaar voor de Crowdfundactie. In negen persoonlijke Life Planning gesprekken ga je ontdekken wat je echt wilt met je leven en je geld. Op basis van deze ontdekkingen maak je samen met Gabriël een Life Plan en brengt dat ook samen ten uitvoer. Meer hierover kun je lezen op www.inspiratieverzekerd.nl. Gabriël heeft ook een jaartraject gedaan met een aantal lezers van Genoeg. Daarover kun je hier meer lezen.

Entreekaart Landelijke Genoegdag

Natuurlijk kun je ook kiezen voor een entreekaart voor de Landelijke Genoegdag als tegenprestatie voor je donatie. Er is keuze genoeg!