Update CrowdFUNding Genoegdag: de Helpende Honderd

Legioen van de Helpende honderd voor genoegdag

Op 30 juni mochten we de honderdste donateur voor ons CrowdFUNding van de Landelijke Genoegdag begroeten. Geweldig: een heel leger donateurs van het eerste uur helpt al mee om de Genoegdag op 17 september bij de Westergasfabriek in Amsterdam mogelijk te maken. Maar het is nog niet genoeg: ook jouw hulp is nodig.

honderdste donateur GenoegdagAnne-Marieke Beerthuyzen reageerde enthousiast toen we haar belden om te vertellen dat zij de rij van 100 eerste donateurs voor de Genoegdag had volgemaakt: ‘Je mag mijn naam zeker noemen en mijn foto erbij zetten, ik ben echt fan van Genoeg!’

Zeven nieuwe tegenprestaties

We hebben 32% van ons doelbedrag gedoneerd gekregen en vorderen gestaag. Wat niet te zien is op de teller, maar de actie wel een geweldige boost geeft, dat zijn de aanbiedingen van mensen en bedrijven voor mooie tegenprestaties. We kunnen komende week elke dag een nieuwe aantrekkelijke tegenprestatie toevoegen aan de lijst.

FotografieworkshopFotografieworkshop van Genoegfotograaf

Een nieuwe tegenprestatie is deelname aan de fotografieworkshop ’Haal meer uit jouw camera!’ Tijdens een korte stadswandeling neemt onze huisfotograaf Roos van der Sanden je mee langs alle instellingen van je camera en oefen je meteen in de praktijk. Wil je in een kleine groep de mogelijkheden van jouw camera ontdekken op 23 juli te Oss? Doneer 85 euro (of meer) en kies als tegenprestatie de fotografieworkshop. Meer informatie over de workshop: http://www.genoeg.nl/workshops/fotografieworkshop/

genoegmus bedanktActie 100×10: delen is vermenigvuldigen

We zijn geweldig dankbaar voor alle donaties. Zonder het te weten hebben de eerste 100 donateurs een plek bemachtigd in het legioen van de Helpende Honderd. Vanuit deze bijzondere positie kunnen zij de crowdfundactie in één klap naar de overwinning leiden. Hoe? Door allemaal een berichtje te sturen naar 10 vrienden, familieleden of collega’s, hen te vertellen over de Genoegdag en hen te vragen om een donatie te doen voor de Landelijke Genoegdag en een keuze te maken uit onze aantrekkelijke tegenprestaties, waaronder natuurlijk ook entreekaarten voor de Genoegdag.
Behoor je nog niet tot het Helpers-legioen? Het is nog niet te laat. Wacht niet meer maar: Doneer!