Abonneren

genoeg reclame

Nieuwsbrief

Genoeg Prikborden

genoeg op pinterest

 

 

Speciaal aanbevolen

Button Genoeg13928-03-banner 225x112

banner Tonzon

velt button oogstboek sept okt

vrijdag, 24 januari 2014 00:00
energiebespaarregeling

NIEUWS | Economie | Consuminderen

Voordelig lenen voor isolatie of zonnepanelen

 Als je je huis wilt isoleren of zonnepanelen op je dak wilt leggen, kun je daarvoor nu een extra voordelige lening afsluiten: De Energiebespaarlening.

De rente is aftrekbaar

Je hebt geld nodig om geld te kunnen maken. Dat geldt zeker ook voor energiebesparende maatregelen. Wie geld heeft, kan een zuinige HR-ketel kopen, zijn vloer laten isoleren of  zonnepanelen aanschaffen. Na een aantal jaren werpt het zijn vruchten af en gaan deze investeringen je geld opleveren.

Voor wie niet meteen duizenden euro's op de bank heeft staan, is er nu een voordelige lening. Zo kunnen ook mensen met een minder gevulde beurs na een tijdje profiteren van een lagere energierekening. De rente is aftrekbaar en bedraagt voor leningen met een looptijd van 7 jaar 3,4% en voor leningen met een looptijd van 10 jaar 3,8%.

De Energiebespaarlening is een initiatief van de Rijksoverheid, de Rabobank en de ASN Bank. De lening is bedoeld voor woningeigenaren  en mag gebruikt worden voor 14 energiebesparende maatregelen. De voorwaarden staan op www.ikinvesteerslim.nl. op diezelfde site kun je de lening aanvragen.

Tekst: Ilse Ariëns

Addthis
 

defCOVER eigenwijs aflossen

Aflossen of niet?

Marieke Henselmans legt haarfijn uit hoe je je hypotheekschuld kunt wegwerken. Bestel 'Eigenwijs je hypotheek aflossen'.

Ik bied / ik zoek

Vraag en aanbod van bezoekers van Genoeg.nl. Ruilen of gratis ophalen. Plaatsing is gratis. Naar Ik bied / Ik zoek

Schermafbeelding 2013-04-10 om 22.06.55

Proefabonnement

Een half jaar Genoeg (twee nummers) voor  12,50. Dit abonnement stopt automatisch. Ook leuk om cadeau te geven. Bestel hier het proefabonnement.