Genoeg voor elkaar – update matrassenactie

lezeres Genoeg zamelt geld in voor matrassenactieDe actie van Genoeg voor elkaar – aangekondigd in het winternummer van Genoeg – heeft als doel het geld voor 135 nieuwe matrassen bij elkaar te brengen voor een ziekenhuis in Tanzania. Een matras kost daar op de plaatselijke markt 50 euro. Inmiddels komen de reacties van lezers binnen. We doen op Genoeg.nl regelmatig verslag van de mooiste acties. Laat je inspireren en doe ook mee met Genoeg voor elkaar!

(Re)actie uit het hoge noorden

Mia van Rijn-Janssen schrijft ons:

‘Ik heb weer genoten van het laatste nummer van Genoeg hier in het hoge noorden.
Ik wilde graag mijn bijdrage leveren aan het matrassenproject waar jullie over schreven en heb 50 euro overgemaakt voor een matras.
Hier in Noorwegen begint het aftellen naar de kerst op de eerste zondag in december, dan begint de adventstijd. Op het eiland waar ik woon is er dan een kerstmarkt  waar iedereen zelfgemaakte dingen kan verkopen. De laatste jaren heb ik daar allerlei dingetjes verkocht en de opbrengst naar een goed doel gestuurd hier in Noorwegen. Dit jaar heb ik de kronen omgewisseld in euro ’s en er een ziekenhuis in Tanzania blij mee gemaakt.
Hier een foto van mij achter de verkooptafel. Normaal staan we buiten, maar dit jaar was er storm en regen en werd plan B ingeschakeld: markt in de gymzaal.
Ik vond het een mooi initiatief van jullie om dit project te steunen en hoop dat het doel met 135 matrassen gehaald wordt.’
Info over meedoen aan de Genoeg voor elkaar Matrassenactie.