Meteen doen: switch van grijs naar groen

Maak met een paar klikken een groot verschil voor klimaat en milieu. Als we massaal vertrekken bij de grijze stroomleveranciers en verkwistende banken veroorzaken we een ware overstap-revolutie.

Milieuorganisatie WISE organiseert ook dit jaar weer de overstap10daagse. Tussen 7 en 17 december gaan we massaal overstappen naar duurzamere banken en de groenste energieleveranciers, zo geven we het bedrijfsleven een duidelijk signaal: de maat is vol! We hebben genoeg van energieleveranciers en banken die een potje maken van ons klimaat en milieu.

Echt groene stroom en eerlijke banken

Als je overstapt van een grijze naar een écht groene stroomleverancier, bespaar je wel tot 4 ton CO2 per jaar. Bekijk hier welke energiebedrijven duurzaam zijn.

De Eerlijke Bankwijzer brengt elk jaar in kaart welke banken écht oog hebben voor het klimaat en mensenrechten.

Prijzen tijdens de Overstap10daagse

Nu overstappen is extra aantrekkelijk, want iedereen die mee doet maakt  kans op duurzame prijzen, zoals een isolatiepakket van TonZon, een proefabonnement op Genoeg-magazine of prachtige rugzakken van Patagonia.
Ben jij al lang overgestapt? Lekker bezig! Ook dan maak je kans op een prijs! Kijk op https://overstap10daagse.nl voor meer informatie.

Makkelijk overstappen

Op overstap10daagse.nl is overstappen zo geregeld.