Food Swop’in Amsterdam

Het regiment Amsterdam van de Stoere Vrouwen verlegt de grenzen van kleding naar eten ruilen. Op 26 januari komen de dames bijeen om CO2-arme gerechten te ruilen. Om het feest af te maken, mogen oorbellen en kettingen ook mee.

Het Amsterdamse regiment van de Stoere Vrouwen organiseert maandelijks een eetclub telkens met een ander thema, zoals verpakkingsvrij koken of raw food.

Op 26 januari staat de eetclub in het teken van de voedselkilometers. Deelnemers moeten een gerecht meenemen met zo min mogelijk voedselkilometers. De bereider van het gerechtje met de laagste kilometerstand wint een eetbare ‘food=fashion’-corsage uit de collectie van de Culinaire Werkplaats, waar de Food Swop’in wordt gehouden. De maaltijd wordt gevolgd (20.00 uur) door een ruilbeurs voor mode-accessoires dus oorbellen, ringen, tasjes en kettingen die je nooit draagt, mogen ook mee.

Vanaf 18.30 uur in de Culinaire Werkplaats aan de Fannius Scholtenstraat 10hs, Amsterdam, tel: 06 546 465 76. Aanmelden bij Stoere Vrouw Laura: tejedor.laura@gmail.com.