Fotografieworkshop

Wil je in een kleine groep de mogelijkheden van jouw camera ontdekken, kom dan naar de fotografieworkshop van de Genoeg Academie. Tijdens een korte stadswandeling neemt fotograaf Roos van der Sanden je mee langs alle instellingen van je camera en oefen je meteen in de praktijk.

Lees meer »

Creatief vakken vullen met Zentangle

Ik kan niet tekenen!’ Misschien niet als Rembrandt, maar een zentangle kan iedereen wel voor elkaar krijgen. Er zijn kant-en-klare setjes te koop voor het trekken van lijntjes en het tekenen van patronen, maar zelf materialen bij elkaar zoeken kan ook prima. Het is makkelijk te leren, door zelf oefenen of maak een vliegende start met een zentangle-workshop via de Genoeg Academie.

Lees meer »

Life Planning: maak je dromen waar

Veel mensen richten hun leven in aan de hand van hun geld. Maar als je nou eens eerst zou bepalen hoe je wilt leven en dan je geld daarnaar inrichten? Met behulp van het jaartraject Life Planning ga je uitvinden hoe je leven er dan uit kan zien en maak je je dromen waar. De Genoeg Academie biedt een jaartraject aan om je eigen LifePlan te realiseren. 

Lees meer »