De Grote Genoeg Kennismakingsactie: 500 gratis proefabonnementen

Abonneer je op GenoegMeer doen met minder, wil jij dat ook? Dan is Genoeg hét magazine voor jou. We willen zo veel mogelijk mensen inspireren om te leven met de luxe van Genoeg. Daarom bieden we 500 gelukkigen een gratis kennismaking met Genoeg: zij ontvangen de herfsteditie en in december de bijzondere wintereditie, waar muziek in zit! Je betaalt alleen een bijdrage in de verzendkosten (€5,95). Wees er snel bij, want op = op!

Zo maak je gratis kennis met Genoeg:

  • Bestel een proefabonnement (normale prijs € 12,95). Met actiecode GENOEGKADO betaal je alleen € 5,95 als bijdrage in de verzendkosten. Je ontvangt Genoeg 122 – het herfstummer en in december de winterGenoeg. Het proefabonnement eindigt automatisch.

Ken je Genoeg al? Deel jouw enthousiasme voor Genoeg en geef een gratis abonnement cadeau:

  • Geef een proefabonnement cadeau. Met actiecode GENOEGKADO geef je Genoeg 122 – het herfstummer en in december de winterGenoeg. Het cadeau-proefabonnement eindigt automatisch. Je betaalt alleen een bijdrage in de verzendkosten (€ 5,95). Naam en adres van de ontvanger vul je in onder ‘ander afleveradres’. Je mag zo veel abonnementen cadeau geven als je wilt*.
  • Tip: Bij de opmerkingen op het bestelformulier kun je desgewenst een persoonlijke boodschap voor de ontvanger invullen.

* Let op: Deze actie is geldig tot en met maandag 16 september 2019 of zo lang de voorraad strekt. We hebben momenteel nog 100 proefabonnementen weg te geven, dus wacht niet te lang!