De eerlijke moestuin

DE EERLIJKE MOESTUIN

GENOEG-REEKS

De eerlijke moesuin

Er is niets heerlijker dan eten uit je eigen tuin. Maar misschien twijfel je aan je talent voor tuinieren. Ben je een van die mensen die zelfs een plastic plant niet in leven weten te houden.

Geen eigen tuin? Geen probleem: begin je mini-kwekerij op balkon en vensterbank.

annemiek van deursenAuteur Annemiek van Deursen bewijst al jaren in de praktijk dat iedereen groene vingers kan kweken. Voor Genoeg maakt Annemiek in elke editie de tuinrubriek. Zij is initiatiefneemster en drijvende kracht achter Consuminderhuis Parkstad, waar mensen leren hoe je rijk kunt leven met weinig geld.

Consuminderen
Of je nu wil consuminderen uit noodzaak of uit overtuiging: zelf je voedsel kweken is een flinke stap in de goede richting.
In dit boek deelt Annemiek haar beproefde recepten voor het kweken van groene vingers, eigenwaarde en dankbaarheid voor moeder natuur. Ze weet goed wat je doet met overvloed en strooit kwistig met heerlijk eenvoudige recepten. Annemiek laat zien dat je heel weinig nodig hebt, met hergebruik, zaden ruilen en zelf zaad oogsten. Zo creëer je zelf je moestuinparadijs. Geen eigen tuin? Geen probleem: begin je mini-kwekerij op balkon en vensterbank.

Bestel dit boek in de Genoegwinkel.