E-gids Leven zonder auto: hoe dan!?

 17,95

Ruil je (2e) auto in voor meer ruimte, geld en beweging en ervaar meer vrijheid dan je denkt!

Dankzij de E-gids Leven zonder auto: hoe dan!? ontdek je hoe jij je auto niet meer hoeft te missen. En werk je in 8 stappen naar een leven zonder eigen of tweede auto.

Koop de e-gids voor €17,95. Bij de aanschaf krijg je 20 euro rijtegoed van Greenwheels om eens een deelauto uit te proberen (alleen voor nieuwe gebruikers).

Artikelnummer: BOlevenzo Categorie:

Beschrijving

“Leven zonder auto: hoe dan!?”

Dat is toch wel de reactie die Petra vaak kreeg als zij vertelt dat ze al ruim 3 jaar geen auto meer heeft met haar gezin. Gevolgd door “knap hoor” en “ik zou dat niet kunnen”. Voor haar waren deze reacties juist een flinke dosis aanmoediging om te laten zien dat het wél kan.

Een auto heeft een enorme impact op onze aarde. Bovendien zijn er juist veel voordelen aan geen auto hebben: meer ruimte, meer beweging en meer geld overhouden.

Om haar praktische ervaringen te delen en anderen te inspireren in een autovrij leven maakte Petra de e-gids Leven zonder auto: hoe dan!?
Deze e-gids is er voor iedereen die toch al dacht: kan ik zonder (tweede) auto? En juist voor iedereen die er nog nooit bij heeft stilgestaan of denkt dat het niet kan is deze e-gids een eye-opener.
Na het lezen weet je de vele mogelijkheden die er zijn om zonder eigen auto van A naar B te komen. Er zitten vast dingen bij waar je nog niet aan had gedacht. Vervolgens helpt Petra je om in 8 stappen de auto ook echt weg te doen.

Over auteur Petra van Kleef en haar Groene Helden Academie

Met de Groene Helden Academie inspireert Petra zoveel mogelijk mensen om ook bewuster en duurzamer te leven. Niet alleen omdat het goed is voor de planeet, maar juist omdat zij ontdekte dat duurzaam doen hun leven veel simpeler en gelukkiger maakt. Petra deelt praktische tips en achtergrondinfo in haar blogs en social media posts. Daarnaast biedt zij een gratis e-book over zero waste, een online cursus om je afval met de helft te verminderen en nu de e-gids Leven zonder auto: hoe dan!?. Petra geeft ook lezingen en workshops over zero waste, autovrij leven en is gecertificeerd spreker over De Verborgen Impact voor stichting Think Big Act Now

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “E-gids Leven zonder auto: hoe dan!?” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu
Ontvang de Genoeg nieuwsbrief

  • Altijd 5% korting op alles in de shop
  • wekelijks het laatste nieuws, handige tips & winacties