Workshop: Gelukkig met Genoeg

 45,00

Geluk zit niet in spullen, in dingen buiten jezelf, in het zoeken van afleiding. Geluk heeft een diepere waarde. Door eenvoudig te leven kom je dichter bij jezelf, bij je essentie.

In deze workshop onderzoeken we aan de hand van het Model van Eenvoud wat jouw leven ingewikkeld maakt en hoe je meer van binnenuit kunt leven.  De groep is klein (maximaal 4 personen), met veel ruimte voor persoonlijke uitwisseling.

De workshop wordt gegeven door Nynke Valk. Zij is werkzaam als coach en heeft een boeddhistische achtergrond. Nynke is de auteur van de Eenvoudig Leven Agenda. Zij werkt al jaren samen met Genoeg en levert af en toe bijdragen aan het blad en aan de Nieuwsbrief. Lees hier het artikel ‘Eenvoudig Leven in Zeven Stappen’, met praktische tips en kleine opdrachten om eenvoudiger te leven ter aanvulling op de workshop.

Plaats: Amsterdam, 6 minuten lopen vanaf het Amstelstation.

Tijd: 10:00 tot 13:00 uur.

Bij de prijs is Koffie en thee inbegrepen. Deze cursus is voor iedereen toegankelijk! Bij een minimuminkomen is er een korting mogelijk. Neem hiervoor contact op met de cususgever.

Artikelnummer: GAgeluk Categorie:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Workshop: Gelukkig met Genoeg” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu
Ontvang de Genoeg nieuwsbrief

  • Altijd 5% korting op alles in de shop
  • 2 x per maand het laatste nieuws, handige tips & winacties