Genoeg Academie

Picto-Genoeg-academieGenoeg Academie biedt praktische en inspirerende workshops voor iedereen die meer wil (leren) doen met minder. Kijk hieronder voor het actuele aanbod.

Aanmelden voor Genoeg Workshops? Of wil je een workshopleider boeken voor je eigen organisatie? Stuur een mailtje naar info@genoeg.nl

thomas volman

Over de datum

Martin van der Gaag en Thomas Volman
Nederlanders gooien jaarlijks veel levensmiddelen weg omdat de houdbaarheidsdatum verstreken is. Vaak is dat helemaal niet nodig. In veel gevallen kun je de datum op de verpakking met een korrel zout nemen. Wanneer is ‘over-de-datum’ ongezond of gevaarlijk? De schrijvers van de Genoeg-rubriek Over de datum leren je hoe je eenvoudig zelf de werkelijke houdbaarheidsdatum van levensmiddelen bepaalt. Heb je nog iets in je keukenkast dat (ver) over de datum is? Neem het mee en hoor wat je er nog mee kunt.

Wil je de Over De Datum workshop inhuren en op je programma zetten? Neem dan contact op via overdedatum@genoeg.nl.

nynke valk

Gelukkig met genoeg

Nynke Valk
Geluk zit niet in spullen, in dingen buiten jezelf, in het zoeken van afleiding. Geluk heeft een diepere waarde. Geluk zit vooral in jezelf. Door eenvoudig te leven kom je dichter bij jezelf, bij je essentie. Dat is de spirituele kant van eenvoudig leven. In deze workshop onderzoek je, onder leiding van boeddhistische coach Nynke Valk, hoe jij je leven kunt vereenvoudigen.

Plaats: Amsterdam, vlak bij Amstelstation.
Data:  Vraag naar de eerstvolgende datum
Prijs : € 45.
Bij minimuminkomen is korting mogelijk.
Max. aantal deelnemers: 5