Permacultuur cursussen


Maak van jouw omgeving een paradijs! De cursussen van PUUR Permacultuur laten je mogelijkheden zien om in harmonie met de natuur te leven en de wereld mooier te maken. Je wordt je bewust van nieuwe mogelijkheden door een andere manier van kijken.

Martijn ballemans permacultuurDocent Martijn Ballemans: ‘Permacultuur is een begrip dat vaak lastig uit te leggen is. Dat komt doordat het zo veelomvattend is. Ikzelf geef vaak de volgende definitie: “Permacultuur is een ontwerpmethode gericht op het duurzaam vormgeven van de leefomgeving.” Het is gericht op samen zelfvoorzienend leven, meebewegen met de natuur en zorgen voor veerkracht door nuttige verbindingen tot stand te brengen.’

De cursussen van Puur Permacultuur zijn gericht op onder meer Permacultuurmoestuin, voedselbos, ecologisch bouwen, watermanagement, sociale structuren en ontwerp-skills.

Verbreed je horizon en ontdek hoe je op een natuurlijke wijze vorm kunt geven aan je leven. Zowel privé als zakelijk. 

Zomer 2018: Permacultuur cursus in de Ardennenpuur permacultuur ardennenOp deze prachtplek in de Ardennen leer je de in’s en out’s om van jouw leefomgeving een paradijs te maken.

Naast deze Permacultuurcursus in de Ardennen zijn er ook cursussen in Nederland.

Bekijk het cursusoverzicht van Puur Permacultuur.

small logo pour permacultuurMeer info: www.puurpermacultuur.nl