Een mooie uitvaart voor elk budget

De Crowdfundactie voor het nieuwe boek van Marieke Henselmans Laat je niet kisten door de commercie werd vorig jaar afgesloten met een geweldig resultaat, namelijk twee maal het beoogde bedrag! Genoeg reden om ook een bijpassend werkboek uit te brengen. Inmiddels vonden de boeken veel weerklank bij pers en publiek en is de tweede druk reeds verschenen.

Lees meer »

Ga hosselen

In Nederland kennen we de traditie dat je één ideale, vaste fulltimebaan moet hebben die past in een ‘carrièreperspectief’, dat logisch volgt op je opleiding en waar je vervolgens al je ziel en zaligheid in legt. Die banen zijn er steeds minder, en het kan natuurlijk ook anders, ga ‘hosselen’: inkomen verzamelen uit een combinatie van kleine baantjes, freelance-opdrachten, verhuur van een kamer, wat verkoop via marktplaats, of een eigen webshop. 

Lees meer »

Geldboekje voor studenten

Vanaf 1 september moeten nieuwe studenten het voor het eerst doen zonder basisbeurs. In plaats daarvan kunnen ze geld lenen. In de ‘Geldwijzer Studenten’ van het Nibud lees je alles over de nieuwste regels.

Lees meer »

Eigenwijs je hypotheek aflossen

Een hypotheekadvies kost je ene flinke duit. Met dit boek van Marieke Henselmans ben je een stuk voordeliger uit. Wil je meteen inzicht in je eigen situatie? Doe dan alvast de online aflos-check die bij het boek hoort.

Lees meer »