Meer doen met minder

Meer doen met minderHet hangt in de lucht. De media voorspellen een groeiende behoefte van mensen om minder afhankelijk te worden van geld en een toenemende belangstelling voor de waarden van het leven. Creatief versoberen – of consuminderen – is leuk, zeker als daarmee de natuur en het ecologische evenwicht gebaat zijn.
Meer doen met minder laat zien hoe gemakkelijk het is om zuiniger te leven met behoud van een aangename levensstijl. Allerlei strategieën, tactieken en tips komen aan de orde, zoals het halveringsprincipe, hoe je thuis gemakkelijk geld kunt verdienen, hoe je beter kunt onderhandelen over prijzen, hoe je je koopverslaving de baas kunt worden. En nog veel meer. Kortom, hoe je met minder geld je dromen kunt waarmaken.
Hanneke van Veen en Rob van Eeden, loopbaancoach, zijn sinds jaren bekend als het ‘vrekkenechtpaar’. In 1992 richtten zij de Vrekkenkrant op die in 1997 werd opgevolgd door het blad GENOEG. Zij schreven vijf boeken waarin zij, net als in dit boek, op een luchtige en vrolijke manier de principes van ‘meer doen met minder’ uiteenzetten.

Koop Meer doen met minder in de Genoeg Winkel.