Oma weet raad


Oma_weet_jij_dat_uitsnede

BOEKEN -·Koken | Huis

Oma, weet jij dat?

 

Liny van Oyen en Marja Middeldorp zijn bekend als de populaire poetsdiva’s die in hun televisieprogramma verslonsde en vervuilde interieurs onder handen namen.

 

Gebruik karnemelk tegen rimpels in plaats van een facelift…

Inmiddels is hun tweede boek verschenen, waarin ze allerlei handige tips op het gebied van schoonmaken, verzorging, koken enzovoort·hebben gebundeld. Er is zelfs een hoofdstuk met budgettips opgenomen. In het boek wordt gedaan alsof de dames in gesprek zijn met Vincent, de 25-jarige zoon van Marja, die graag wil leren van zijn oma en moeder. Dat levert onnatuurlijke conversaties op met teksten als: “Sjonge, wat een hoop tips, oma! Maar sommige zijn meer geschikt voor m’n moeder dan voor mij…” En na deze subtiele voorzet mag moeder Marja natuurlijk de bal inkoppen. De tips (gebruik karnemelk tegen rimpels in plaats van een facelift) zijn leuk, de conversaties en foto’s zijn een kwestie van even doorbijten.
 

oma_weet_jij_datAuteurs: Marja en Liny en Vincent

Titel: Oma, weet jij dat? Hippe tips uit grootmoeders tijd.

Uitgever: Uitgeverij Tirion

Prijs: €14,95

ISBN: ·978-90-4390-904-4

Dit boek is helaas niet meer leverbaar. Maar wie weet heeft iemand het thuis nog liggen. Plaats een oproepje bij Ik zoek, ik bied.

Meer tips? Je vindt·ze op·de site van ‘Oma weet raad’, en de lezerstips van Genoeg vind je·hier.