Genoeg abonnees – met jouw hulp!

Abonneer je op GenoegMeer doen met minder, creatief zijn en slimme oplossingen zoeken: we doen het in ons blad, en we doen het daarbuiten. Om meer lezers te inspireren, doen we dan ook een beroep op jou. Jouw persoonlijke aanbeveling werkt beter dan een landelijke campagne op radio & tv, of op bushokjes (het is nog goedkoper ook). Doe mee met de Grote Genoeg DoorgeefActie!

Wat kun je doen?

1. Ben je al abonnee? Geweldig! Dan kun je jouw enthousiasme voor Genoeg delen:

  • Deel de link naar de gratis digitale deel-Genoeg en de Genoeg Proefabonnee-actie met zo veel mogelijk mensen die je kent. Dat kan via Facebook, of misschien heb je een blog of nieuwsbrief waarin je deze actie wil vermelden. Heb je een ander idee? Mail ons dan even!
  • Of geef een proefabonnement cadeau. Voor € 12,95 geef je iemand een half jaar Genoeg. Bij de opmerkingen op het bestelformulier kun je desgewenst een persoonlijke boodschap voor de ontvanger invullen. Naam en adres van de ontvanger vul je in onder ‘ander afleveradres’. Met actiecode PROEFGENOEG geef je drie nummers voor de prijs van 2. Het proefabonnement eindigt automatisch.

2. Ben je nog geen abonnee van Genoeg? Geweldig! Dan kun je nu voordelig kennismaken:

  • Neem nu een proefabonnement voor € 12,95. Met actiecode PROEFGENOEG ontvang je drie nummers voor de prijs van 2. Het proefabonnement eindigt automatisch.