Crowdfunding Landelijke Genoegdag – de laatste loodjes!

haven in zicht voor crowdfundactie genoegdag

De haven is in zicht! Het doelbedrag van de Crowdfundactie voor de Landelijke Genoegdag is voor 83% gehaald. Met nog 4 dagen te gaan is het nu wel heel erg spannend…  maar met jouw hulp halen we de 100%. Doe mee: doneer als je dat nog niet deed – 223 donateurs gingen je inmiddels voor!

Het Genoegkantoor ontving meer dan honderd bijzondere en hartverwarmende reacties op de Crowdfundactie. Heel bijzonder om te lezen hoeveel mensen inspiratie vinden in Genoeg:

Omdat ik al jaren super gemotiveerd en geïnspireerd wordt door jullie en weet dat er meer gelijkgestemden zijn dan ik soms om me heen zie 🙂

Doneer nu!

doneer en kies een entreekaart

Kies uit bijzondere tegenprestaties:

Genoegfotograaf Roos van der Sanden heeft nog drie Fotografieworkshops beschikbaar: Neem deel aan de fotografie workshop (t.w.v. €85) ‘Haal meer uit je camera’. Op 23 juli van 10:30 tot 16u incl lunch. te Oss. Meer info:

tijdschriftkrukjeUitgeverij Genoeg stelde tien pakketten samen met de 90 edities van Genoeg die nog verkrijgbaar zijn. Er zijn nog een aantal van deze bijzondere pakketten beschikbaar als tegenprestatie voor een donatie.  Tip voor Genoeg-verzamelaars! Ook leuk als kruk of nachtkastje (…)

Bijzondere tegenprestatie: Maak werk van een beter leven!

Vraag jij je ook wel eens af: ‘Waarom houd ik deze baan, terwijl ik die alleen maar doe voor het geld?’, ‘Waarom eindigt een gesprek met mijn partner over geld bijna altijd met ruzie?’ of ‘Waarom heb ik geen energie over om de dingen te doen die ik echt leuk vind?’

Herkenbaar? Genoeg heeft het antwoord: Life Planning. Iedereen verdient een steuntje in de rug als het gaat om levensvragen. Met Life Planning ontdek je wat je echt wilt met je leven en je geld. Je maakt een LifePlan én je voert het uit. Het resultaat: een ONTSPANNEN leven.

Life Planning biedt een compleet traject aan op onze crowdFUNdpagina, voor € 750. De reguliere prijs van een dergelijk traject is € 2.500! Ben je op zoek naar meer kwaliteit van leven? Dan is dit hét moment om in actie te komen. Of misschien ken je iemand die je meer kwaliteit van leven gunt? Stuur dit bericht dan door! Op www.inspiratieverzekerd.nl vind je meer informatie. En op https://www.voordekunst.nl/projecten/5797-de-grote-landelijke-genoegdag kun je deze aanbieding kiezen als tegenprestatie.

PS Life Planning is ook heel geschikt voor ondernemers. Kijk hier.