HANDIG – KEUKEN | TUIN Rucolastamppotje Rucola is een slasoort die je het hele jaar door zelf kunt zaaien en oogsten, zelfs zonder tuin. Lekker en goedkoop…
HANDIG – KEUKEN | TUIN Rucolastamppotje Rucola is een slasoort die je het hele jaar door zelf kunt zaaien en oogsten, zelfs zonder tuin. Lekker en goedkoop in een winterse stamppot. (meer…)
HANDIG – KEUKEN Pompoenbrood Maak van de laatste pompoenen van dit seizoen een heerlijk brood met dit gemakkelijke recept van Annemiek van Deursen van het consuminderhuis Ons…
HANDIG – KEUKEN Pompoenbrood Maak van de laatste pompoenen van dit seizoen een heerlijk brood met dit gemakkelijke recept van Annemiek van Deursen van het consuminderhuis Ons Genoeg in Landgraaf. (meer…)
Pastasaus is een van mijn favoriete gerechten om restjes groente te verwerken. Alles wat op moet gaat er in. Ik maak meteen een grote hoeveelheid, en doe de…
Pastasaus is een van mijn favoriete gerechten om restjes groente te verwerken. Alles wat op moet gaat er in. Ik maak meteen een grote hoeveelheid, en doe de saus in weckpotten. Heerlijk, zo’n voorraad eigengemaakt lekkers. En: het kost geen kneup!…
TIPS – Keuken Gratis paneermeel De eindjes van een stokbrood zijn meestal niet geliefd. Na het “stokbrood-gebruik” goed laten drogen en dan boven een goed afsluitbaar bakje…
TIPS – Keuken Gratis paneermeel De eindjes van een stokbrood zijn meestal niet geliefd. Na het “stokbrood-gebruik” goed laten drogen en dan boven een goed afsluitbaar bakje fijn raspen. Goed als paneermeel. Hanny Smith