Boek over permacultuur zoekt kopers

Schermafbeelding 2012-03-22 om 12.45.02

BOEKEN – Tuin

Boek over permacultuur zoekt kopers

Sepp Holzer boert al 45 jaar op de berghellingen van Oostenrijk. Volgens de principes van permacultuur – ontdekte hij nog niet zo lang geleden. Hij schreef een boek over zijn ervaringen.

Als minstens duizend mensen een exemplaar van dat boek bestellen, wordt het boek tien euro goedkoper

Zijn bedrijf, de Krameterhof, is een netwerk van terrassen, verhoogde bedden, vijvers, waterlopen en paden. Talloze fruitbomen en de meeste uiteenlopende gewassen staan er door elkaar. Over Sepp Holzer is de film Der Agrar-Rebell gemaakt. Op youtube staan verschillende filmpjes.

Tien euro goedkoper

Sepp Holzer heeft een boek geschreven over alle kennis en ervaringen die hij heeft opgedaan tijdens zijn jaren van goed observeren en uitproberen. Uitgeverij Jan van Arkel heeft dat laten vertalen en gaat het uitgeven. Als minstens duizend mensen een exemplaar van dat boek bestellen, wordt het boek tien euro goedkoper, dan gaat de verkoopprijs omlaag van € 29,95 naar € 19,95.

Dus: ben je geïnteresseerd in permacultuur, schrijf je dan in voor dit boek.

In het boek komen alle aspecten van Holzer’s aanpak aan bod. Hij vertelt hoe je een permacultuursysteem opzet, welke planten en fruitbomen je het beste kunt kiezen, hoe je bedden en vijvers maakt, hoe je eenvoudig paddenstoelen kweekt en nog veel meer.

Sepp Holzer, Holzer’s permacultuur, ca 320 pg in kleur, isbn 978 906224517 8